FI
close×
menu
0

Ostoskori on tyhjä.

Muoviset pystypussit ja joustavat pakkausratkaisut ovat PouchEuropen toiminnan keskipisteessä. Asiakkaamme tarvitsevat korkealaatuisia ja käyttövalmiita käyttötarkoitukseensa sopivia pystypusseja kilpailukykyiseen hintaan.

Varsinainen tavoitteemme on markkinoida ja myydä tuotteitasi kuluttajalähtöisessä toimintaympäristössä, jossa tyylillä on merkittävä vaikutus brändin menestymiseen.

Lupauksemme

PouchEurope on luotettava yhteistyökumppani startupeille ja tunnetuille brändeille kaikkialla Euroopassa. Arvostamme asiakkaitamme ja pidämme lupauksemme. Toimimme avoimesti ja rehellisesti.

Tiimi

Tiimimme on todellakin menestyksemme salaisuus, eikä tämä ole pelkkää sanahelinää. Jokainen tiimimme jäsen on upea omalla tavallaan, ja siksi PouchEurope tarjoaakin hauskan ja onnellisen paikan tehdä töitä.

Vibe

PouchEuropella tehdään miltei taianomaisia pakkauksia. Unelmoimme ja tartumme sitten toimeen – yhdessä – ja ideoimme mahdollisuudet uudelleen.

Ydin

Onnistumisemme on opettanut, että PouchEuropen menestys perustuu motivaatioon ja jatkuvaan haluun löytää uusia tapoja päästä tavoitteisiin.